ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΑΣ

Hello I'm

#Στράτος Παπάζογλου

Ο Δρ. Στρατής (Ευστράτιος) Παπάζογλου αποφοίτησε το 1989 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια πήγε στις Η.Π.Α. για να ειδικευτεί στην Προσθετική τα Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Το 1991 έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Κλινικής Εξειδίκευσης στην Προσθετική και το Master από την Οδοντιατρική Σχολή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Ohio στις ΗΠΑ (The Ohio State University) όπου και εκπόνησε τη Διδακτορική του διατριβή (PhD 1999) στη Στοματική Βιολογία/Βιοϋλικά. Από το 1992 ως το 2000 ήταν Επίκουρος Καθηγητής σε αυτό το Πανεπιστήμιο.

Από το 2000, που επέστρεψε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα διατηρεί το δικό του οδοντιατρείο, με έδρα το Νέο Ψυχικό στην Αθήνα. Η φιλοσοφία των υπηρεσιών που προσφέρει, βασίζεται στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και θεραπεία των ασθενών του. Συνεργάζεται με άλλους οδοντίατρους που μοιράζονται μαζί του την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά τη θεραπεία των ασθενών, δημιουργώντας μία ισχυρή ομάδα.

To 2002, έγινε Επίκουρος Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2013 είναι υπεύθυνος της κλινικής άσκησης στη συνέχεια διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Οδοντική Χειρουργική του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει λάβει υποτροφίες (προπτυχιακός υπότροφος Κληροδοτήματος Αντωνίου Παπαδάκη) και έχει τιμηθεί με διακρίσεις και βραβεία μεταξύ των οποίων: διάκριση από το International College of Prosthodontists (2005) και βραβεία από το Εuropean Academy of Esthetic Dentistry (2013, 2014).

Έχει πραγματοποιήσει πολλές παρουσιάσεις σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνείς εκδόσεις.