Γιώργος Παπαεμμανουήλ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Οδοντιατρική

Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές του λαμβάνοντας το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Προσθετική .

Επί χρόνια διατηρούσε το ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο της πόλης, ενώ τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ρέθυμνο, όπου και εντάχθηκε στην ιατρική ομάδα του Οδοντιατρικού Κρήτης, με την ειδικότητα του Ειδικού Προσθετολόγου.

Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνια και παμβαλκανικά οδοντιατρικά συνέδρια, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά έντυπα.

Γεωργία Βούρτσα

Η κα Βούρτσα αποφοίτησε το 2013 από την Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ, και ξεκίνησε να εργάζεται ως γενικός οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια παρακολούθησε το 3ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Οδοντική Χειρουργική και εξειδικεύτηκε στις Συντηρητικές Αισθητικές Αποκαταστάσεις. Ταυτόχρονα, συμμετείχε ως ομιλήτρια σε μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών συνεδρίων και έχει κερδίσει βραβεύσεις.

Από τον Ιανουάριο του 2018 είναι μόνιμος κάτοικος Ρεθύμνου και εργάζεται ως Γενική Διευθύντρια στο Οδοντιατρικό Κρήτης, με εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική .

Κώστας Ψωμαδέρης

Ο δρ. Κώστας Ψωμαδέρης είναι Διευθυντής Β’ Τμήματος της Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στην Αθήνα. Αποφοίτησε αρχικά από την Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία και πραγματοποίησε το Διδακτορικό του. Διετέλεσε Επιμελητής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», στην Αθήνα.

Επιπλέον είναι εκπαιδευτής (trainer) στην Ελλάδα με αντικείμενο την ανωτέρα εμφυτευματολογία (advanced implantology) στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου της Νεας Υόρκης (NYU). Ταυτόχρονα, είναι εκπαιδευτής και εισηγητής για την Ελλάδα στην ισοελαστική, μη μεταλλική εμφυτευματολογία. Έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, όπως επίσης είναι και κριτής (reviewer) επιστημονικών άρθρων σε διεθνείς επιστημονικές εκδόσεις.

Γιώργος Γεωργόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος

Εξασκώ το επάγγελμα του οδοντιάτρου τα τελευταία 12 χρόνια. Ένα οδοντιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στο Ρέθυμνο υπήρξε το όνειρο μου, από το πρώτο έτος φοίτησης μου στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Το όνειρο αυτό πήρε σάρκα και οστά τα τελευταία 6 χρόνια με τη δημιουργία του Οδοντιατρικού Κρήτης – Dental Smile, μιας πρότυπης οδοντιατρικής κλινικής με έδρα το Ρέθυμνο, που προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμπατριώτες μας, μα και στους επισκέπτες του νησιού.

Το Οδοντιατρικό Κρήτης αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο οδοντιατρικής φροντίδας, άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και στελεχωμένο με επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων. Οι γιατροί και μόνιμοι συνεργάτες μας, είναι επιστήμονες άριστα καταρτισμένοι και πάντα έτοιμοι να προσφέρουν υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς του κέντρου μας.

Επισκεφτείτε λοιπόν το Οδοντιατρικό Κρήτης κι εμπιστευθείτε τη στοματική σας υγεία στα χέρια μας!