Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου δικαίως θεωρείται από τις κορυφαίες αισθητικές θεραπείες και πλέον προτιμάται ως βασική θεραπεία στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος.

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσoθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων θρεπτικών ουσιών στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριo, το μεσαίο στρώμα (γι’ αυτό και το όνομα μεσοθεραπεία).

Πρωτοπόρος της μεσοθεραπείας θεωρείται ο Γάλλος θεραπευτής Michel Pistor (1924–2003) και με την εξέλιξη της επιστήμης είναι σήμερα στην καθημερινότητα μας.

 

Διαδικασία

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε συσκευή οριζόντιας φυγοκέντρισης, η οποία βάση βιβλιογραφίας συγκεντρώνει 4 φορές περισσότερα αιμοπετάλια και λευκοκύτταρα!

Γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας για ανώδυνη θεραπεία.

Στη συνέχεια οι ειδικευμένες νοσηλεύτριες του ιατρείου μας λαμβάνουν αίμα, το οποίο φυγοκεντρείται και δημιουργείτε το εγχυτικό υλικό.

Τέλος, η μικροεγχύσεις γίνονται σε όλο το πρόσωπο από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας. Η διαδικασία των εγχύσεων κρατάει περίπου 30΄.

 

Εφαρμογές

Το πρωτόκολλο το οποίο έχει αποδειχτεί βιβλιογραφικά με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αυτό συνιστούν οι γιατροί μας είναι το εξής:

Αρχική θεραπεία 3 συνεδρίες ανά 3 βδομάδες η κάθε μία

1 συνεδρία σε 3 μήνες από την τελευταία

Συντήρηση – Επαναληπτική συνεδρία κάθε 6 μήνες

 

Στην COVID-19 εποχή κάθε μας κίνηση έχει γνώμονα την ασφάλεια όλων. Σύμφωνα με τη νέα μας πιστοποίηση Covid Shield (Πρόληψης και Διαχείρισης Λοιμωδών Νοσημάτων - Covid-19)* από την @tuv.austria.hellas, εφαρμόζουμε και τηρούμε τα παρακάτω μέτρα:

 

  Εκ νέου διαμόρφωση χώρου, εξοπλισμού και ροής κίνησης προσωπικού και ασθενών.

   Περισσότερα σημεία απολύμανσης,

 Αναρτημένες οδηγίες των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας σε κρίσιμα σημεία στην κλινική.

   Σχολαστικότεροι έλεγχοι καλής λειτουργίας του κρίσιμου εξοπλισμού (κλιματισμός-εξαερισμός, εξοπλισμός απολύμανσης, οδοντιατρικές μονάδες, κλπ.).

 Σχολαστικότερα προγράμματα καθαρισμού - απολύμανσης, εξειδικευμένα για κάθε χώρο.

 Χρήση ειδικών απολυμαντικών χεριών και σαπουνιών με απολυμαντικό).