Θέλετε αστραφτερό χαμόγελο και ίσια οδοντοστοιχία άμεσα; Καλέστε μας στο 28310 28100

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ INVISALIGN

Είναι το σύστημα Invisalign για μένα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Με το σύστημα Invisalign θα διορθώσετε στραβά δόντια και κακή σύγκλιση, χωρίς να επηρεάσετε την καθημερινότητα σας. Οι ασθενείς μας συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους, παίζουν πνευστά όργανα, πραγματοποιούν καταδύσεις, συνεχίζουν προπονήσεις στα αθλήματα χωρίς κίνδυνο τραυματισμού και… κανονίζουν τον γάμο τους! Συνεχίστε να βουρτσίζετε όπως συνήθως, χρησιμοποιώντας ακόμα και οδοντικό νήμα ή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.


ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Το ίσιωμα των δοντιών σας θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στη συνολική υγεία των δοντιών σας. Οι νάρθηκες αφαιρούνται εύκολα, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα όπως συνήθως προκειμένου να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή. Και επειδή τα πιο ευθειασμένα δόντια είναι λιγότερο ευαίσθητα στην τερηδόνα και την ασθένεια των ούλων, η επένδυση σε ένα ίσιο χαμόγελο μπορεί ακόμη και να ελαχιστοποιήσει την ανάγκη για δαπανηρές οδοντικές εργασίες στο μέλλον.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ
 • Όλη σας η θεραπεία έχει σχεδιαστεί με υπερσύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, για αυτό και η θεραπεία σας είναι πλήρως προβλέψιμη.

 • Οι επισκέψεις στον γιατρό σας είναι πολύ σύντομες και γίνονται κάθε 6 εώς 12 εβδομάδες.

 • Δεν χρειάζεται το ραντεβού στον οδοντίατρό σας να βρίσκεται μόνιμα στην ατζέντα σας.

 • Έχετε μία σειρά από νάρθηκες και τους αλλάζετε κάθε 1-2 εβδομάδες, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ
 • Η τελευταία τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Invisalign για να φτιάξει τους νάρθηκές της, το υλικό SmartTrack και τα ηλεκτρονικά συστήματα κατασκευής, κάνει την θεραπεία σας ανώδυνη!

 • Οι νάρθηκες είναι άνετοι, κομμένοι έτσι ώστε να μην ενοχλούν σε ούλα, μάγουλα και γλώσσα και τοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολα.

ΠΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ
 • Οι νάρθηκες τοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολα, όποτε εσείς το επιθυμείτε

 • Αυτό σημαίνει ότι τρώτε ό,τι θέλετε, χωρίς περιορισμούς σε είδη τροφών και οι φυσικές σας δραστηριότητες συνεχίζουν όπως συνήθως.

Κάθε καινοτόμο χαρακτηριστικό του συστήματος Invisalign έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψει το χαμόγελο που σας αξίζει.

Οι νάρθηκες αλλάζουν κάθε 7-14 μέρες / Μπορούν να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή / Μπορείτε να φάτε ό,τι θέλετε. Δεν εγκλωβίζονται οι τροφές / Λιγότερος Πόνος / Σχεδόν αόρατη θεραπεία

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Είναι το σύστημα Invisalign για μένα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Με το σύστημα Invisalign θα διορθώσετε στραβά δόντια και κακή σύγκλιση, χωρίς να επηρεάσετε την καθημερινότητα σας! Οι ασθενείς μας συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους, παίζουν πνευστά όργανα, πραγματοποιούν καταδύσεις, συνεχίζουν προπονήσεις στα αθλήματα χωρίς κίνδυνο τραυματισμού και… κανονίζουν τον γάμο τους! Συνεχίστε να βουρτσίζετε όπως συνήθως, χρησιμοποιώντας ακόμα και οδοντικό νήμα ή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

10+1 ΛΟΓΟΙ «ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INVISALIGN»

 • Λιγότερος Πόνος.
 • Λιγότερες επιπλοκές από τις ισχυρές δυνάμεις.
 • Σχεδόν αόρατη θεραπεία.
 • Μπορούν να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή.
 • Μπορείτε να βουρτσίζετε και να χρησιμοποιείτε νήμα όπως συνήθως.
 • Συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας σπορ και συνήθειες.
 • Δεν υπάρχουν μικροτραυματισμοί από σύρματα.
 • Λιγότερες επισκέψεις. Δεν χρειάζεται η επίσκεψη στον ορθοδοντικό να είναι μόνιμα στην ατζέντα σας.
 • Περισσότερη ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Λόγω της ψηφιακής τεχνολογίας της μεθόδου, το αποτέλεσμα είναι πλήρως προβλέψιμο.

 

Στην COVID-19 εποχή κάθε μας κίνηση έχει γνώμονα την ασφάλεια όλων. Σύμφωνα με τη νέα μας πιστοποίηση Covid Shield (Πρόληψης και Διαχείρισης Λοιμωδών Νοσημάτων - Covid-19)* από την @tuv.austria.hellas, εφαρμόζουμε και τηρούμε τα παρακάτω μέτρα:

 

  Εκ νέου διαμόρφωση χώρου, εξοπλισμού και ροής κίνησης προσωπικού και ασθενών.

   Περισσότερα σημεία απολύμανσης,

 Αναρτημένες οδηγίες των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας σε κρίσιμα σημεία στην κλινική.

   Σχολαστικότεροι έλεγχοι καλής λειτουργίας του κρίσιμου εξοπλισμού (κλιματισμός-εξαερισμός, εξοπλισμός απολύμανσης, οδοντιατρικές μονάδες, κλπ.).

 Σχολαστικότερα προγράμματα καθαρισμού - απολύμανσης, εξειδικευμένα για κάθε χώρο.

 Χρήση ειδικών απολυμαντικών χεριών και σαπουνιών με απολυμαντικό).